En bra start på er resa med valpkurs i Göteborg

För att få de bästa förutsättningarna på din och valpens start tillsammans så bör man gå en valpkurs. Valpen är som mest mottaglig vid 3-4 månader, så boka plats till valpkurs i Göteborg i tid.

Valptiden är helt underbar, men samtidigt väldigt jobbig och krävande. Den är en stor del av det som formar din hund att bli just vad den blir. Sedan såklart är det ständigt samarbete och lärande under hela livet. Normalt sett går man på valpkurs när valpen är runt 3-4 månader. Av den anledningen så är det inte fel att ha det i tankarna redan innan valpen kommer. Många valpkurser fylls upp snabbt. Genom att boka din valpkurs i Göteborg i tid ser du till att få en passande tid för dig och din valp. Den är trots allt en stor hjälp för din och valpens framtid tillsammans.

Lekande roligt på valpkursen

Att gå en valpkurs är inte bara roligt för valpen, det är även roligt för dig. Du och valpen får lära er att kommunicera tillsammans samtidigt som ni träffar likasinnade människor. Vem vet, kanske träffar du din nya bästa hundtokiga vän. Valpkursen ska inte vara hård och tuff, det ska vara en tid för valpen att utvecklas på. Som de flesta redan vet om är det mycket beröm och kärlek man använder sig av. En valpkurs är för alla valpar, det spelar ingen roll var valpen kommer från, vilken ras eller storlek, den passar in.