Utbilda dig och din hund på valpkurs i Stockholm

Att bli hundägare är ett stort, men härligt, ansvar. Som ny hundägare är ett bra tips att gå på valpkurs i Stockholm. På kursen får man hjälp med att lära sig hantera sin hund i olika situationer.

Som nybliven hundägare drömmer man om härliga promenader med hunden. En hund som glatt och ystert skuttar bredvid med en pinne i munnen. Full uppmärksamhet på dig och en förhoppning om att du på nytt ska kasta pinnen. Agility och soffmys kan också vara framtidsdrömmar man har med hunden. Så kommer den stora dagen när man får hem det där lilla pyret till valp.

Valpkurs för stöd och utveckling

Givetvis är det världens sötaste lilla valp som man bara gosar med och försöker få att kissa och bajsa utomhus. Den lilla söta valpen leker på sitt sätt och nafsar och kanske bits och man börjar undra vad man gett sig in på. Ofta växer de väldigt fort och ett tu tre så inser man att den lilla hunden blivit en storvuxen hund som lyssnar dåligt.

Innan det går så långt är det bra att man har letat upp en valpkurs i Stockholm där man kan utbilda både sig själv och sin hund. Som ägare får man lära sig att sätta gränser för sin hund och hunden lär sig lyssna på ägaren. Det kommer att ge en bra relation mellan dig och din hund för framtiden. Kanske hittar ni även andra hundkompisar på kursen som ni kan gå på härliga promenader med framöver.