Om oss

Att ha hund innebär att man har ansvar över en annat liv. Det kräver uppoffringar, det kommer att ta kraft, det kostar pengar och det kommer att innebära att man som ägare måste förändra sitt eget liv. Det handlar om att ge och ta. Hunden kommer att kräva uppmärksamhet, kärlek, trygghet, motion, lek och mat i sin skål. I gengäld så kommer du att få den bästa vän du någonsin haft. En trofast kamrat som alltid ställer upp, som alltid viftar på svansen när du kommer hem och som aldrig dömer dig för något du gjort.

Hundägande är inte för alla. Det är få som de facto klarar av att göra de uppoffringar vi ovan nämnde. Vi vill på den här sidan skapa en större förståelse för vad som kommer att krävas och därigenom också kanske få många att inse att hunden passar bättre in i ett senare läge i livet.

Framförallt dock så ska vi fokusera på att göra hundägare bättre. Har du en hund så kommer du här att hitta massor av tips, råd och inspirerande tankar om hur du ska bli en bättre sådan.

Vi själva är vana ägare av hundar och har haft hund genom hela våra liv. Vi vet vad som krävs, vad som fungerar – och vad som inte gör det – och den kunskapen ska vi föra vidare till våra läsare. Du och din hund ska få den bästa relationen ni kan få. Oavsett vilken hund du äger. Välkommen!